Een consultant inhuren

Uw bedrijf verduurzamen? Maar niet de kennis zelf in huis? Logisch. Veel bedrijven huren externe partijen die ondersteunen bij het verduurzamen van hun organisatie. Een andere optie is om op freelance basis een consultant in te huren. Eén van de doelgroepen van Sustainablejobs.nl is dan ook consultants die op freelance basis beschikbaar zijn. Onze marketing en targeting campagnes zijn op deze doelgroep ingesteld. Hierdoor schrijven verschillende freelancers zich dagelijks in op ons platform.

Zo kunt u met ons samenwerken

Sustainablejobs.nl doet geen bemiddeling. Wij hebben een team van marketeers die een passie hebben voor duurzaamheid. Dit team werkt iedere dag hard om vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Zo is het belangrijk voor werkgevers dat er een toestroom is van kandidaten. Maar voor kandidaten is het net zo belangrijk dat de juiste opdrachtgevers te vinden zijn op ons platform. Door van twee kanten een balans van toestroom te vinden, weten wij al een tijdje succesvol te groeien. Door een freelance opdracht te plaatsen op ons platform komt uw opdracht direct op de homepage te staan. Daarbij zorgen wij ervoor dat de opdracht de juiste doelgroep gaat aantrekken. Mogelijke freelance kunnen dan ook direct bij uw bedrijf of contact persoon solliciteren. Het plaatsen van een freelance opdracht kost éénmalig €150,00 exclusief 21% btw. Voor het plaatsen van meerdere opdrachten kunt u beter even contact opnemen met ons team via support@sustainablejobs.nl.

Hoe zorgen wij voor voldoende reacties op uw freelance opdracht?

Zoals hierboven beschreven is het doel dagelijks van ons team om verkeer te genereren naar ons platform. Dat doen wij onder andere via LinkedIn, Instagram én Google. Dit doen wij zelfs zo fanatiek, dat er dagelijks veel open inschrijvingen op ons platform komen van freelancers. Je zou ons platform kunnen zien als een soort recruitment marketing kanaal. Wij zorgen dat uw opdracht wordt gevonden via Google. En over alle informatie beschikt die nodig is voor een freelancer om te kunnen beslissen of de opdracht iets voor hem of haar kan zijn.

Wat voor consultants kunt u inhuren?

Dit is een vraag die wij wel eens krijgen via de e-mail. Zonder overdrijven zijn er inmiddels meer dan 30 specialisaties te vinden binnen de sustainability. Deze specialisaties hebben wij inmiddels ook beschreven in onze beroepengids. Deze gids is gratis te downloaden via ons platform. In deze gids is te lezen wat voor type consultant u kunt zoeken wanneer u een verduurzaming project in gaat bijvoorbeeld.